I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - HK Baník Most 36:22 (17:8)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - Házená Velká Bystřice 31:29 (15:18)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Šťáhlavy - TJ Sokol Nové Veselí 28:22 (16:11)
I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Žďár nad Sázavou - TJ Sokol Nové Veselí 26:44 (13:25)
Český pohár mužů: TJ Sokol Nové Veselí - KH Kopřivnice 33:29 (17:15)
Extraliga mužů: KH Kopřivnice - TJ Sokol Nové Veselí 28:21 (14:11)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Sokol Vršovice 30:18 (14:7)
Žákovská liga: Tatran Litovel - TJ Sokol Nové Veselí 22:22 (13:15)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Liberec Handball 24:27 (12:15)
Žákovská liga: HC Zlín - TJ Sokol Nové Veselí 26:14 (15:5)
Český pohár mužů: Talent ROBSTAV-M.A.T.Plzeň - TJ Sokol Nové Veselí 29:22 (12:11)
Český pohár mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 25:32 (8:17)
Extraliga mužů: TJ Sokol Nové Veselí - HCB Karviná 21:22 (12:12)
Extraliga mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 40:22 (21:8)

Sokol Cup 2011

Již tradičního turnaje starších žáků se měla účastnit dvě družstva Krajského centra talentované mládeže kraje Vysočina, z důvodů nemocí a klubových povinností mnoha hráčů se však nakonec podařilo sestavit pouze jedno družstvo. Kvůli chřipkové epidemii se z turnaje odhlásilo několik družstev a některá, která dorazila nebyla v plné sestavě, nicméně nejlepší družstva tyto problémy nepostihly. Přes řadu odhlášených týmů však byla sportovní úroveň turnaje vysoká.
Do turnaje jsme vstoupili přesvědčivým vítězstvím nad rezervou Prešova složenou převážně z hráčů ročníku 1997. Naše družstvo od začátku utkání udržovalo dostatečný náskok, když se dařila zejména útočná fáze.
Ve druhém utkání nás čekal další zahraniční soupeř, velmi kvalitní polský celek Libiąż, který předváděl typickou polskou házenou založenou na důrazné hře urostlých spojek. Ve vyrovnaném utkání, kde dominovaly především velmi kvalitní obrany a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, byl nakonec v dramatické koncovce o jeden gól lepší polský celek.
Třetí utkání se suverénem slovenských soutěží Tatranem Prešov byl ze strany soupeře velmi vyhecované. Po vyrovnaném úvodu se slovenský celek ujal rozhodujícího náskoku, když útočná síla našeho družstva byla otupena vyloučením Dana Zourka do konce utkání po potyčce vyprovokované prešovským hráčem, a my jsme dali na hřišti prostor všem hráčům, proto i konečný rozdíl skóre byl poměrně vysoký.
Ve druhém hracím dni jsme v dopoledním utkání, které se po vzájemné dohodě hrálo pouze na 2x15 minut porazili Strojár Malacky. Důvodem zkrácení hrací doby bylo to, že tým Malacek přijel díky chřipkové epidemii pouze se dvěma hráči na střídání. V utkání byly obrany lepší útoků, domácím hráčům, kteří si i tak vytvořili dostatečné množství střeleckých příležitostí, byl velkou překážkou brankář týmu Malacek.
V posledním utkání se naše družstvo utkalo s týmem HBC Strakonice, který na turnaj přijel díky chřipkové epidemii bez největších opor. V utkání dostali velký prostor mladší žáci, kteří doplnili sestavu, ve které oproti sobotě chyběl nemocný Luboš Bartůněk a Mirek Štohanzl, který odcetoval s týmem mladšího dorostu k ligovému utkání ve Zlíně. Soupeř ze Strakonic si až do poloviny druhého poločasu udržoval mírný náskok. Zlepšená obrana domácího týmu však průběh utkání otočila. Soupeři se podařilo koncovku ještě mírně zdramatizovat, ale domácí tým si již vítězství nenechal vzít.
"Na turnaji jsme obsadili třetí místo. Potěšující je zejména forma některých hráčů z oddílů, se kterými spolupracujeme, měli jsme obavu, že někteří na tom budou v zimní pauze soutěže výkonnostně hůře." hodnotí průběh turnaje trenér Tomáš Augustýn.

Výsledky:

TJ Sokol Nové Veselí – Tatran Prešov "B" 26:19 (11:6)
TJ Sokol Nové Veselí – UMKS PMOS SRP Libiąż 17:18 (7:8)
TJ Sokol Nové Veselí – Tatran Prešov "A" 18:31 (6:12)
TJ Sokol Nové Veselí – Strojár Malacky 13:4 (4:2)
TJ Sokol Nové Veselí – HBC Strakonice 1921 22:20 (6:9)

Sestava: Bláha Milan, Jakšič Petr, Střihavka Viktor - Bartůněk Luboš 5, Beneš Adam 13, Červinka Vladimír, Górny Tomáš 2, Loub Ladislav, Mach Denis 2, Machovec Jan, Mařík Dan 10, Nedvěd Adam 2, Smolík Roman 1, Studený Michal, Štohanzl Miroslav 13, Trávníček Juda 19, Veselý Ondřej 13, Zourek Dan 16