I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - HK Baník Most 36:22 (17:8)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - Házená Velká Bystřice 31:29 (15:18)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Šťáhlavy - TJ Sokol Nové Veselí 28:22 (16:11)
I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Žďár nad Sázavou - TJ Sokol Nové Veselí 26:44 (13:25)
Český pohár mužů: TJ Sokol Nové Veselí - KH Kopřivnice 33:29 (17:15)
Extraliga mužů: KH Kopřivnice - TJ Sokol Nové Veselí 28:21 (14:11)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Sokol Vršovice 30:18 (14:7)
Žákovská liga: Tatran Litovel - TJ Sokol Nové Veselí 22:22 (13:15)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Liberec Handball 24:27 (12:15)
Žákovská liga: HC Zlín - TJ Sokol Nové Veselí 26:14 (15:5)
Český pohár mužů: Talent ROBSTAV-M.A.T.Plzeň - TJ Sokol Nové Veselí 29:22 (12:11)
Český pohár mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 25:32 (8:17)
Extraliga mužů: TJ Sokol Nové Veselí - HCB Karviná 21:22 (12:12)
Extraliga mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 40:22 (21:8)

3. Galavečer házené

1. Galavečer 2. Galavečer

 Sedmnáctého ledna roku 2004 se konal již 3. Galavečer novoveselských házenkářů. Tato akce je tradičním ohlédnutím se za uplynulou sezonou, jejím bilancováním a vyhlášením nejlepších a nejoblíbenějších hráčů dorosteneckého a seniorského družstva. Všechny přítomné již tradičně přivítala moderátorská dvojice Eva Čejková a Václav Ťupa.

Úvod večera patřil vyhlášení nejužitečnějších hráčů družstva mužů za rok 2003 podle technický zápisů. Těmi se stali Jan Kupa, Oldřich Veselý, Jan Strejček, Michal a Tomáš Studení. Připomeňme, že družstvo mužů hraje II.ligu a po podzimní části soutěže jim patří 6. příčka.

Po tomto vyhlášení zaspívala svůj love song, otextovaný jejím manželem Pepou Libickým, moderátorka TV Prima a zpěvačka Šárka Tomanová.

Následovalo vyhlášení nejoblíbenějšího hráče družstva dorostenců. Nejvíce hlasů od příznivců novoveselské házené dostali Martin Hajčman, Jaroslav Keznik a Jaroslav Vaněk. Z rukou předsedy TJ Sokol Nové Veselí pana Jana Krále si ocenění za nejoblíbenějšího hráče družstva dorostenců za rok 2003 převzal Jaroslav Vaněk. 

Z družstva mužů byli na tuto cenu nominováni hned čtyři hráči, dva z nich totiž získali stejný počet bodů. Proto na podium nastoupili Jakub Doskočil, Radek Fiala, Jan Kupa a Jan Strejček. Vítězem této ankety pro rok 2003 se stal a cenu od starosty Nového Veselí Ivo Jonáka převzal Jan Strejček.

Po tomto vyhlášení se pánem podia stal hlavní host večera, zpěvák Karel Zich, který svými největšími hity potěšil nejedno srdce přítomných diváků.

Další chvíle slavnostního večera patřily člověku, který se obrovskou měrou zasloužil o rozvoj novoveselské házené. Do Síně slávy byl v letošním roce uveden PAVEL ŠŤASTNÝ. Pan Šťastný byl dlouholetým trenérem družstva žen, poté předsedou oddílu a v současné době má velký podíl na rozvoji mládežnické házené. Patří mu velký DÍK za jeho dlouholetou a obětavou práci.

Oficiální program Galavečera se pomalu chýlil ke konci. Posledním hostem, který vystoupil na jevišti novoveselské sokolovny byl opět Karel Zich. Tentokrát kromě písní zavzpomínal i na své mládí a chvíle kdy mezi jeho největší koníčky patřila právě házená.

Neoficiální část večera měl na starosti jako vždy DJ Pepa Libický, díky němuž se přítomní bavili do pozdních nočních hodin.