I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - HK Baník Most 36:22 (17:8)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Nové Veselí - Házená Velká Bystřice 31:29 (15:18)
I. liga staršího dorostu: TJ Sokol Šťáhlavy - TJ Sokol Nové Veselí 28:22 (16:11)
I. liga mladšího dorostu: TJ Sokol Žďár nad Sázavou - TJ Sokol Nové Veselí 26:44 (13:25)
Český pohár mužů: TJ Sokol Nové Veselí - KH Kopřivnice 33:29 (17:15)
Extraliga mužů: KH Kopřivnice - TJ Sokol Nové Veselí 28:21 (14:11)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Sokol Vršovice 30:18 (14:7)
Žákovská liga: Tatran Litovel - TJ Sokol Nové Veselí 22:22 (13:15)
Žákovská liga: TJ Sokol Nové Veselí - Liberec Handball 24:27 (12:15)
Žákovská liga: HC Zlín - TJ Sokol Nové Veselí 26:14 (15:5)
Český pohár mužů: Talent ROBSTAV-M.A.T.Plzeň - TJ Sokol Nové Veselí 29:22 (12:11)
Český pohár mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 25:32 (8:17)
Extraliga mužů: TJ Sokol Nové Veselí - HCB Karviná 21:22 (12:12)
Extraliga mužů: HK FCC Město Lovosice - TJ Sokol Nové Veselí 40:22 (21:8)

Fanclub

Rozhovor s předsedou fanclubu Petrem Němcem.

1. Už mnoha hráčů jsme se ptali, jestli vnímají atmosféru v hale a jak na ně působí. Vy tu atmosféru pomáháte tvořit. Stane se někdy, že Vás samotného strhne?
Atmosféra v hale dělá tu pravou sportovní podívanou. Já jako jeden z aktérů této sportovní kulisy prožívám každý zápas jako jeden hráč to do mne vnáší určité emoce umocněné partou skvělých kamarádů – fanoušků s mohutným pokřikem „Jsme s vámi“.
2. Najdou se bohužel i tací, kteří nechápou, že našim hráčům místo teoretizování pomůže k lepším výkonům povzbuzování tribuny. Myslíte, že by měli fandit všichni? Nebo je na každém, zda bude pouhým divákem, nebo se stane fanouškem?
Můj názor na Vaši otázku je takový, že každý sportovní fanoušek jde na zápas s určitým svým přesvědčením a těžko se předělává typ člověka, který ví hned na počátku, že se vše dělá špatně a poté se velice těžko hledají tz dobré věci. Hlasitým teoretizováním snižujeme hráčské sebevědomí a bojovnost týmu. Snažme se veškeré své emoce přenést do bojovného povzbuzování našich borců, neboť srdce našeho klubu potřebuje stálý rytmus a nepřetržitou energii.
3. Někdy se zápas vyvine tak, že je téměř vše rozhodnuto, kde pak hledáte motivaci dál povzbuzovat?
Motivace negativně rozhodnutém zápase se hledá těžko, ale je na nás abychom na hráče vnesli alespoň lepší náladu a pomohli jim co nejdříve zapomenout, aby šli s čistou hlavou do dalších bojů.
4. Slogany, kterými povzbuzujete, sám vymýšlíte, nebo jsou odněkud převzaté?
Slogany jsou vesměs převzaté, některé nové pasáže mezi ně vkládáme – zkrátka rytmus v ochozech udává bojovnost hry a výbušný rytmický náboj našich příznivců.
5. Bubnování je fyzicky poměrně náročné, udržujete se nějak v kondici?
Bubnování s následným fanděním je velice náročná záležitost a proto se nemůžu dočkat, až bude zprovozněna naše moderní posilovna!!! Sílu hledám zatím pouze v jednotě našeho klubu.
6. Zajímalo by mě, jak se bývalý basketbalista dostal k házené?
Basketbal byl výplní mého volného středoškolského času, poté jsem nějaký čas hrával volejbal a nakonec do okruhu házené - jako k výplni mého volného času mě a celou rodinu dostal můj syn Ondra, potažmo trenér Pavel Hladík. Za což jim patří dík.
7. Bylo zde mnoho rozhovorů s hráči, ale ještě žádný s rodiči hráčů. Váš syn Ondra patří k oporám našich starších žáků, jaké je to mít doma házenkáře?
Po veškerých životních zkušenostech vím, že už jenom mít doma sportovně založené dítě je určitý životní kredit, neboť v dnešním složitém světě se jen těžko naší mládeži odolává různým životním nástrahám, a těch není málo. Sportovních výkonů všech hráčů si vážím a všem držím pěsti.
8. Perete dresy?:-)
Pouze někdy, pouze červené nebo modré, pouze v Perwolu.

Fotogalerie